FÖRETAGSSTÄDNING

Skräddarsydd städning efter företagets behov


Stärk ert hållbarhetsarbete och välj en städfirma som tar ansvar för miljön. Vi utför regelbunden lokalvård för stora och små företag, samt erbjuder fullskalig storstädning på begäran.


Självklart använder vi moderna metoder för dammsugning, moppning, torkning, putsning och ekologiska rengöringsmedel.

En helhetslösning till kontoret som är lika effektiv som klimatsmart!Fortsätt jobba
-Vi flyttstädar åt er


Att flytta till ett nytt kontor är ofta väldigt tidskrävande och det är mycket att tänka på. Lugn, fortsätt jobba - vi på Eco Clean är specialister på flyttstädning! 


Ni har viktigare saker att göra, vi vet. Genom att anlita oss spar ni tid och slipper oro och stress över flytten. Självklart ingår fönsterputsning och alla städmaterial i priset.


Kontakta oss för en snabb offert!


 

Vi kan företagsstäd!


Flexibla lösningar till företag som vill ha klimatsmart städning.

Vi ger våra kunder den välstädade miljö de förväntar sig – vilket ökar trivseln på jobbet. Vissa företag anlitar oss endast en gång i veckan medan andra har behov av städning varje dag. Vi är flexibla och anpassar oss givetvis efter era behov och önskemål. 

Trappstädning


Ett välstädat trapphus ger ett bra första intryck! Trapphuset är det första vi ser när vi kommer in i en fastighet - och det första intrycket är viktigt. Regelbundna kvalitetskontroller och skräddarsydda scheman hjälper till att hålla en jämn och hög nivå på städningen.


Eco Clean är ett städserviceföretag som håller er fastighet ren. Vi har arbetat med trappstädning åt företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar, stora och små under flera år.


Rena och fräscha trapphus höjer fastighetens attraktionskraft.

Kontakta oss

 
 
 
 

Galanta golv med glans


Oavsett om er personal går på massiv ek, exklusiv sten eller keramikplattor vet vi hur vi bäst kan hjälpa er vårda era golv.  


Det finns många olika typer av golv, men de flesta material har gemensamt att de blir trötta och slitna med tiden, och behöver skydd mot slitage och repor.


Eco Clean erbjuder golvstädning och golvvård, och utgår från golvets karaktär för att välja rätt städmetod och rengöringsmedel. När vi behandlar golvytorna ser vi till att de blir blankt och snyggt och får en slitstark yta som skyddar mot slitage. 


Psst. Funderar ni även på att investera i en bra entrématta med bytesservice? Vi kommer kostnadsfritt och visar olika lösningar!